Kategórie
 
 
 
 
 

Rene FURTERER - vlasová kozmetika

5.1.2019, 12:50,  Eva
 
Rene FURTERER Paris  je exkluzívna starostlivosť o vlasy a vlasovú pokožku. Každý z vlasových rituálov je vyvinutý len z kombinácie 100% prírodných esenciálnych olejov a rastlinných výťažkov, starostlivo vybraných pre ich cielené terapeutické a aromatické kvality. Tieto vzácne esencie sú tajomstvom značky René Furterer, ktoré sa rýchlo, viditeľne a dlhodobo starajú o vlasovú pokožku a deň za dňom odhaľujú hodvábnu a zmyselnú prirodzenosť vlasov.
Rene Furterer ponúka riešenia pre všetky typy vlasov a problémov s vlasmi: vlasy suché, mastné, bez objemu, náhle vypadávanie, dlhodobé vypadávanie, poškodené a slabé vlasy, ochrana farby vlasov.
Produkty sú rozdelené do základných rituálov: CURBICIA, KARITÉ NUTRI, ABSOLUE KÉRATINE, TRIPHASIC, RF80, TONUCIA, VOLUMEA, OKARA, NATURIA. Tu nájdete najpodrobnejší popis jednotlivých rituálov a produktov na slovenskom webe.
Môj obľúbený tip:
ABSOLUE KÉRATINE Obnovujúci krém - Super bezoplachový krém pre extrémne poškodené a krehké vlasy.
NATURIA Suchý šampón - Expresný rituál krásy pre všetky typy vlasov. Ak sa ponáhľate a nie je čas na zmývanie vlasov, mať po ruke tento suchý šampón sa oplatí. A navyše veľmi pekne vonia.
RF80 ATP ENERGIE Koncentrované sérum - sérum pri náhlom oslabení a vypadávaní vlasov následkom stresu, únavy.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia