Kategórie
 
 
 
 
 

Kozmetické ošetrenia pre dokonalý zážitok.

Článok si môžete stiahnuť ako e-book tu>>> V prílohe je i cenník ošetrení.


Vonkajšie prostredie, spôsob života a vplyv času spôsobujú to, že pleť možno nefunguje správne. Nevyužíva naplno svoj potenciál. Úlohou starostlivosti kozmetickej starostlivosti Institut Esthederm je prevychovať pleť a naučiť ju správne fungovať.

Aby mohla pleť správne fungovať, potrebuje dostatok energie. Dostatok energie a vhodne zvolená starostlivosť v pokožke naštartuje jej správne funkcie.

Kozmetické ošetrenie je dôležitým krokom na ceste do sveta dlhodobej krásy. V salóne Inštitút krásy Regia čaká klientku hlboký estetický zážitok a kozmetická starostlivosť, ktorá intenzívne naštartuje prevýchovu pokožky a obnovu jej prirodzených procesov. Súčasťou ošetrenia je profesionálna diagnostika pleti klientky, navrhnutie a vykonanie vhodného ošetrenia a príprava programu následnej domácej kozmetickej starostlivosti.

 

 

ZÁKLADNÉ OŠETRENIA:

  • ČISTENIE OSMOCLEAN. Unikátna čistiaca technika Institut Esthederm rešpektujúca ekosystém pleti klientky. Pokožka je po ošetrení okysličená, plna energie, čistá a žiarivá.
  • ČISTENIE S PROPOLISOM. Dôkladné vyčistenie pleti ako na povrchu tak aj v hĺbke pokožky. Propolis svojimi unikátnymi účinkami slúži na zápalové procesy ako prírodné antibiotikum, ktoré zmierňuje akné, dezinfikuje a pokožku necháva jemnú.
  • ČISTENIE CITLIVEJ PROBLEMATICKEJ PLETI. Dokonalé vyčistenie pleti aj pre alergikov na prírodný propolis. Kombinácia tých najšetrnejších postupov a prípravkov na citlivú pleť zaručia dôkladne vyčistenú pokožku pomocou pary a zvolených prípravkov na problematickú pleť. Prípravky pokožku klientky nezaťažia, nechajú ju dýchať a pôsobia protizápalovo.
  • MASÁŽ, MASKA, KRÉM. Chvíľkové zastavenie počas uponáhlaných dní. Doprajeme klientke chvíľku len pre seba a necháme jej telo rozmaznávať jemnou masážou, detoxikujúcou maskou a krémom, ktorý je zvolený podľa typu pleti.


ZÁKLADNÉ PREVÝCHOVNÉ OŠETRENIE:
Exkluzívne manuálne ošetrenia, ktoré obnovujú rovnováhu dehydratovanej, citlivej alebo mastnej pokožky a navracajú jej mladistvý vzhľad.

  • OŠETRENIE HYDRA. Doplní dehydratovanej koži vodu, ktorá je nevyhnutná pre správne fungovanie a mladistvý vzhľad. Má na pleť okamžitý vyplňujúci účinok.
  • OŠETRENIE SENSI. Upokojuje citlivú pokožku a neutralizuje mikrozápaly, ktoré spôsobujú stárnutie.
  • OŠETRENIE PURE. Ošetruje nedokonalosti, zmatňuje a sťahuje póry.


SEZÓNNE OŠETRENIE:
Pre každé ročné obdobie. Špeciálne ošetrenia prispôsobené problémom pleti klientky v jednotlivých ročných obdobiach.

  • JARNÉ OŠETRENIE. Hĺbková detoxikácia: doplnení energie, obnoví žiarlivosti a vitalitu pleti.
  • LETNÉ OŠETRENIE. Prispôsobí pokožku letným horúčavám, prináša osvieženie, doplnenie hydratácie a upokojenie.
  • JESENNÉ OŠETRENIE. Napomáha regenácií kože, opravuje ju, obnovuje žiarivosť a zjednocuje odtieň pleti.
  • ZIMNÉ OŠETRENIE. Revitalizácia kože. Napomáha prekonať únavu a ochraňuje pokožku pred zimou a jej vplyvmi.


OŠETRENIE INTENSIVE:
Intenzívne ošetrenie, ktoré pôsobí proti vráskam, únave pokožky, nerovnomernému zafarbeniu a povrchovým nedokonalostiam pleti.

  • OŠETRENIE INTENSIVE HYALURONIC. Intenzívne pleť hydratuje a vyhladzuje vrásky spôsobené dehydratáciou.
  • OŠETRENIE INTENSIVE SPIRULINE. Pôsobí ako životabudič pre unavenú pleť pod stresom. Prináša oživenie pokožky a prekonanie únavy.
  • OŠETRENIE INTENSIVE VITAMINE C.  Zjednocuje odtieň pleti, odstraňuje pigmentové škvrny a pleť rozjaňuje.
  • OŠETRENIE INTENSIVE PEELING. Obnovuje žiarivosť pleti, vyhradzuje mikroreliéf a prináša efekt novej kože.


OMLADZUJÚCE OŠETRENIA:

  • OŠETRENIE ACTIVE REPAIR. Pôsobí proti vráskam, obnovuje žiarivosť pokožky a detoxikuje. Intenzívne regeneruje unavenú pleť. Detoxikujúca drenáž, ktorá odstraňuje toxíny, okysličuje pleť a vyhradzuje vrásky.
  • OŠETRENIE CYCLO SYSTEM. Komplexné omladzujúce ošetrenie, ktoré regeneruje a obnovuje rovnováhu pokožky po hormonálnych zmenách.
  • OŠETRENIE ESTHE-WHITE. Rozjasňujúce ošetrenie, ktoré odhaľuje žiarivosť, jas a minimalizuje pigmentové škvrny.
  • OMLADZUJÚCE OŠETRENIE OČNÉHO OKOLIA. Jemná, cielená drenáž, otvárajúca oblasť oka, ktorá odstraňuje tmavé škvrny okolo očí aj neestetický opuch. + Intenzívne liftingové náplaste pre okamžitý omladzujúci účinok.

 

HYDRA DETOX OŠETRENIE: Nové hydratačno-detoxikačné ošetrenie, ktoré je súčasťou komplexnej a hydratačnej starostlivosti Institut Esthederm. Toto hodinové ošetrenie pokožku klientky intenzívne hydratuje, detoxikuje a okysličuje. Výsledkom je rozjasnená, svieža a dokonalo hydratovaná pleť.

 

Často kladené otázky:

  • S akou kozmetikou pracujete?

Pracujeme s exkluzívnou francúzskou kozmetikou Institut Esthederm Paris. Po 35 rokoch skúseností s prevýchovou pleti, experti a tvorcovia tejto značky odporúčajú, že pre naštartovanie prirodzených procesov v pleti je najúčinnejšia kombinácia domáceho ošetrenia a ošetrenie v kozmetickom salóne. V našom salóne dôverujeme pokožke klientky. Veríme, že má v sebe všetko potrebné na to, aby bola krásna v každom veku.

 

  • Musím chodiť do kozmetického salóna?

Nie nemusíte. Avšak obmedzíte svojej pleti starostlivosť, ktorá ju intenzívne naštartuje k tomu, aby začala správne fungovať. V našom salóne pleť klientky nielen ošetríme, ale zároveň odborne zdiagnostikujeme pleť a na základe toho určíme program domácej starostlivosti. Ten je mimoriadne dôležitý, pretože pleť trénuje.

Výsledok viditeľný na vašej pokožke sa skladá z viacerých vecí: správnej diagnostiky, ošetrenia v kozmetickom salóne a vhodne zvolenej, pravidelnej starostlivosti doma.

 

  • Prečo mám používať krém aj sérum?

Sérum vďaka svojmu zloženiu preniká hlboko do pokožky. Je to vysoko - koncentrovaný produkt a preto v hĺbke pleti pôsobí veľmi intenzívne. Krém naopak pôsobí vo vrchných vrstvách pokožky a pleť zároveň ochraňuje.

 

  • Kedy uvidím výsledky?

Možno by ste chceli okamžitý efekt. Keďže však produkty INSTITUT ESTHEDERM prinášajú zmenu v samotnom fungovaní pokožky (nielen na jej povrchu), výsledky začnú byť viditeľné na vašej pleti približne po mesiaci užívania. Dlhodobý efekt používania produktov Esthederm môže byť viditeľný i po roku používania produktov. Efekt je však trvalý.

 

  • Keď sa moja pleť naučí správne fungovať, čo potom?

Nie je pravdou, že je nutné používať rovnaký krém alebo sérum po celý život, i keď ste s ním spokojná. Keďže starostlivosť INSTITUT ESTHEDERM učí pleť fungovať správne, jej efekt je dlhodobý. Vaša pleť sa stane samostatnou a nezávislou od produktov, ktoré ste používali. Preto potom, keď dokončíte používanie produktov určitej rady, je vhodné poradiť sa s dermoporadkyňou a pokračovať s inou radou produktov (napríklad produktami na omladenie pleti) podľa aktuálnej potreby vašej pleti.

 

         

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia