Kategórie
 
 
 
 
 

Doprajte svojej pokožke jas ako nikdy predtým

Aktualizované: 8.5.2020

Obľúbený produkt Institut Esthederm Intensive Vitamine C sa k nám opäť vrátil, tentokrát ešte s vyššou účinnosťou na tmavé škvrny, nejednotný tón pleti a hyperpigmentácie a zároveň s  vynovenou textúrou.

Už v názve Intensive Vitamine C gél-krém, máme spomenutú novú gel-krémovú textúru, ktorá je vhodná aj pre mastnejší typ pleti. Táto ultra ľahká textúra je viac komfortná a veľmi príjemná na pokožke, pleť nezaťažuje a dá sa používať aj v lete pod opaľovací prípravok . Vhodný je najmä pre pleť so sklonom k pigmentovým škvrnám, pre pleť bez jasu alebo s nepravidelným tónom pleti. Netreba zabúdať aj na úlohu C vitamínu pri tvorbe kolagénu a jeho antioxidačné účinky spomaľujúce starnutie. Vďaka novému derivátu vitamínu C je nový gel-krém viac ekologický k prírode, zabezpečuje lepšiu penetráciu do pokožky a zabezpečuje vyššiu účinnosť a efektívnosť. 

 Kto už pozná Institut Esthederm, určite ho neprekvapí svieža vôňa. Podobne ako v sére Derm Repair (jablko, broskyňa, ruža, jazmín, biele kvety, biele pižmo). 

Už po mesiaci používania Intensive Vitamine C dosiahnete zosvetlenie pigmentových škvŕn o 80% a rozjasnenejšiu pleť so zjednoteným tónom až o 84%. Pleť je zároveň pevnejšia, pôsobí zdravo a sviežo.

Prajeme Vám príjemné skúšanie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia