Kategórie
 
 
 
 
 

SNOPEK Biokosmetika je unikátna česká 100% prírodná kozmetika v bio kvalite. RAW kozmetika čistá ako príroda sama. Jej zakladateľkou je Andrea Snopková, ktorá spolu so sestrou a otcom tvorí dušu firmy:

" Volám sa Andrea Snopková a moje vlastné dlhoročné problémy s pleťou ma priviedli k záujmu o prírodnú kozmetiku. Na začiatku som si pripravovala vlastné krémy a prípravky pre starostlivosť o pleť a tieto prírodné zmesi som potom testovala sama na sebe. Po určitej dobe som prišla na to, čo mojej pleti najviac vyhovuje a čo jej najviac pomáha. Výsledok sa dostavil a moja pleť sa mnohonásobne zlepšila. Postupne sa tiež pridávalo viac a viac ľudí z môjho okolia, aby som aj im namiešala krém na pleť alebo telo. Zlom nastal, keď sa sestre Alex malo narodiť prvé bábätko. Dlho sme diskutovali o tom, čo je vhodné na jemnú detskú pokožku. Vtedy sa zrodila prvá myšlienka založenia vlastnej kozmetickej značky. Mala som veľa skúsenosti, a navyše som sa už dávno do miešanie krémov jednoducho zamilovala, a tak sa v podhorí Jeseníkov zrodila naša malá rodinná spoločnosť a značka Snopek Biokosmetika.

 
12 dôvodov prečo my

To najcennejšie, čo máme ste vy, naše milé zákazníčky a milí zákazníci. Vďaka vám sme sa mnohému naučili a vďaka vám sa môžeme zdokonaľovať a prinášať vám radosť, spokojnosť a sebavedomie. Tu sú naše silné stránky. Spísali sme dvanásť dôvodov, prečo nakupovať v našom e-shope: 

 
Rýchly sprievodca kozmetikou Heliocare

Článok si môžete stiahnuť ako ebook pdf tu>>>

Heliocare je vysoko účinná slnečná kozmetika zabezpečujúca komplexnú vnútornú (výživové doplnky) i vonkajšiu (opaľovacie prípravky na pokožku) ochranu pleti pred slnečným žiarením. Produkty obsahujú účinnú technológiu Fernblock, ktorá vychádza z prírodného extraktu Polypodium leucotomos, tropickej paprade z oblasti Strednej Ameriky. Klinické štúdie preukázali mimoriadne účinky Fernblocku, obsahujúceho silnú kombináciu prírodných antioxidantov, vrátane kyseliny ferulovej, kávovej a chlorogénovej, ktoré pomáhajú znižovať vplyv škodlivých voľných radikálov na pokožku, brániť vzniku pigmentových škvŕn a riešiť poškodenie DNA.

 
Medicínska kozmetika Obagi

Objavte kozmetiku, ktorá sa stane súčasťou vášho životného štýlu!

Často si neuvedomujeme, čo všetko odzrkadľuje naša pleť. Stres, únava, vysoké pracovné tempo a znečistenie ovzdušia, to je len niekoľko faktorov, ktoré na našu pleť negatívne vplývajú a spôsobujú jej predčasné starnutie. 

 

 

Jedinečná inovácia ELANCYL na rok 2019 prichádza s bezkonkurenčnou novinkou. Ani Vám sa nedarí schudnúť a dosiahnuť postavu vašich snov? Máme pre Vás riešenie.

 

A je to tu! Našimi milými zákazníčkami a zákazníkmi žiadané fórum pre recenzie kozmetiky a zdieľanie skúseností s používaním kozmetiky je na svete.
Otvorili sme samostatnú platformu: www.recenziekozmetiky.online, kde môžete písať recenzie na všetky značky a produkty, ktoré sa nachádzajú na našom eshope. Navyše, na diskusných fórach sa môžete pýtať, čo vás o kozmetike zaujíma alebo zdieľať skúsenosti s kozmetikou.

 

Pomôžte nám stvoriť nový portál!
 

Článok si môžete stiahnuť ako ebook tu>>>


 

Tu nájdete krátku informáciu o všetkých produktových radách kozmetiky Institut Esthederm. Prosím skrolujte dolu a vyhľadajte popis pleti alebo problém, ktorý potrebujete riešiť.

Čo je to kozmetika Esthederm?

Úlohou starostlivosti Institut ESTHEDERM je prevychovať pleť, čiže naučiť ju správne fungovať. Aby mohla pleť správne fungovať, potrebuje dostatok energie. Energiu jej dodáva patentová ,,bunková voda’’ (,, Cellular Water ’’), ktorá sa nachádza v každom produkte Institut Esthederm. Je to voda, ktorá je svojim zložením identická s vodou kožných buniek. Na pleť pôsobí ako ,,živá’’ voda. Pokožka má vďaka nej energiu na to, aby si mohla "spomenúť" na správnu funkciu a začať správne pracovať.

Vo všetkých produktoch sa nachádza niekoľko inovatívnych patentov, pracujúcich v harmónii s pokožkou, spolu s patentom ,,Time Control System’’, ktorý zabezpečuje ochranu mladosti pleti.

 

Článok si môžete stiahnuť ako e-book tu>>> V prílohe je i cenník ošetrení.


Vonkajšie prostredie, spôsob života a vplyv času spôsobujú to, že pleť možno nefunguje správne. Nevyužíva naplno svoj potenciál. Úlohou starostlivosti kozmetickej starostlivosti Institut Esthederm je prevychovať pleť a naučiť ju správne fungovať.

Aby mohla pleť správne fungovať, potrebuje dostatok energie. Dostatok energie a vhodne zvolená starostlivosť v pokožke naštartuje jej správne funkcie.

 

Heliocare je vysoko účinná slnečná kozmetika zabezpečujúca komplexnú vnútornú* i vonkajšiu** ochranu pleti pred slnečným žiarením. Produkty obsahujú účinnú technológiu Fernblock, ktorá bola vyvinutá skupinou popredných odborníkov z Harvard Medical School. Produkty Heliocare vychádzajú z prírodného extraktu Polypodium leucotomos, tropickej paprade z oblasti Strednej Ameriky. Klinické štúdie preukázali mimoriadne účinky Fernblocku obsahujúceho silnú kombináciu prírodných antioxidantov, vrátane kyseliny ferulovej, kávovej a chlorogénovej, ktoré pomáhajú znižovať vplyv škodlivých voľných radikálov na pokožku, brániť vzniku pigmentových škvŕn a riešiť poškodenie DNA.

 
Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM?

Článok si môžete stiahnuť úplne zdarma ako e-book tu>>>


Blíži sa leto a čoraz častejšie sa stretávame s otázkami, ktoré súvisia s výberom správneho opaľovacieho prípravku kozmetiky Institut Esthederm. Rozhodli sme sa preto ponúknuť Vám formou otázok a odpovedí niekoľko zásadných informácii tak, aby ste vedeli pre seba a svojich blízkych vybrať ideálnu opaľovaciu starostlivosť na leto.

 

Otázka: Prečo si vybrať opaľovaciu starostlivosť ESTHEDERM a čím sa líši od ostatných opaľovacích prípravkov na trhu?

Opaľovacia starostlivosť ESTHEDERM navracia pleti prirodzenú schopnosť zdravo sa opáliť. Učí pleť, ktorá neprirodzene reaguje na slnečné žiarenie, postupne budovať prirodzenú schopnosť zdravo a pekne sa opáliť.  Obsahuje patent UV inCellium, ktorý chráni bunky pokožky pred vznikom voľných radikálov, pred zápalovými reakciami a ochraňuje DNA buniek pleti.

Opaľovacia starostlivosť ESTHEDERM sa snaží so slnečným žiarením spolupracovať a využívať priaznivé aspekty pôsobenia slnečných lúčov na pokožku, ktorými sú tvorba vitamínu D, zdravé a krásne  zafarbenie pokožky. Toto je zabezpečené špeciálnym patentom Adaptasun, vďaka ktorému sa pokožka rýchlejšie opáli, opálenie je intenzívnejšie a dlhšie vydrží. Ďalším jedinečným patentom je Cellular Water, ktorý dodáva bunkám potrebnú energiu. Vo vybraných opaľovacích prípravkoch je patent Repair, ktorý pomáha syntéze a  regenerácii kolagénových vlákien pokožky a tým jej navracia mladistvý vzhľad.

 

 

Inšpirovaná profesionálnou estetikou, samotným životom a slnečným svetlom, Institut ESTHEDERM je unikátnou značkou. Značkou, ktorá nie je zameraná na hlasné reklamy - ale na skúsenosť žien, ktoré hľadajú starostlivosť o pleť, ktorá rešpektuje prirodzenú štruktúru pokožky a jej schopnosť prijímať a udržať svetlo. Na skúsenosť, ktorá hovorí o tom, že vždy v tomto hľadaní mali pomocnú ruku - unikátne skúsenosti a vedomosti, ktoré zmenili osud ich pokožky a nakoniec odhalili jej krásu. Pleť má silu zostať mladou dlhšie.

 

Terapia hlbokých vrások a fotostarnutia.

Vitamín A patrí medzi pleti prospešné látky, takzvané retinoidy. Zahŕňajú samotný vitamín A (retinol) a jeho metabolity: retinaldehyd a kyselinu retinovú. V dermatológii sa kyselina retinová (so štatútom liečiva) používa na liečenie akné a starnutia kože.
V kozmetike sa používa vo forme čistého retinolu alebo jeho prekurzoru (retinylpalmitátu). Je popredným prostriedkom proti vráskam. Retinol urýchľuje obnovu pokožky, čím ju vyhladzuje a spevňuje. Po pár dňoch je prirodzená deskvamácia (odlupovanie odumretých čiastok pokožky) urýchlená, povrch kože je vyhladený a nepravidelnosti minimalizované.
Retinol má preventívny a korekčný účinok na kvalitu dermis (vrstvu kože zloženej zo spojivového tkaniva chrániacej telo pred poškodením):
• Inhibuje (zabraňuje tvorbe) enzýmy, ktoré degradujú molekuly kože a sú nadexprimované pri vystavení UV žiareniu.
• Stimuluje tvorbu kolagénu a glykozaminoglykánov.
• Dlhodobo pôsobí proti hlbokým vráskam.


 

Terapia pre pleť s nepravidelným mikroreliéfom, rozšírenými pórmi a mdlú pokožku.

Povrchový chemický peeling je vo všeobecnosti exfoliačnou technikou, ktorá odstraňuje odumreté bunky pokožky a vyvoláva viditeľný efekt „novej kože“. Má množstvo výhod pre široké rozpätie indikácií ako je:
• strata žiarivosti pleti
• nerovnomerná farba pokožky
• rozšírené póry
• zmeny mikroreliéfu a povrchu kože
Alfa-hydroxykyseliny (AHA) sa bežne používajú pre efektívne peelingové účinky na pokožku, vrátane stimulácie obnovy buniek a hydratáciu pleti.

 

Intenzívna hydratácia pleti a vyplnenie vrások.

Strata vody z dermis* je faktorom spôsobujúcim predčasné starnutie. Kyselina hyalurónová pôsobí v koži ako rezervoár vody a jej obsah v koži zodpovedá 50 percentám jej celkového množstva v tele. V kozmetike môže byť kyselina hyalurónová rozložená na rôzne molekulové hmotnosti, čo umožňuje prispôsobiť jej vlastnosti na rôzne účely, od povrchovej hydratácie pokožky až po dermálnu stimuláciu:

a/ Vysoká molekulová hmotnosť kyseliny hyalurónovej: tvorí viskózno-elastický film na povrchu kože s pozoruhodnými hydratačnými vlastnosťami a okamžite vyhladzuje linky spôsobené dehydratáciou.
b/ Stredná molekulová hmotnosť kyseliny hyalurónovej: hydratuje hlboké vrstvy kože, stimuluje tvorbu endogénnej kyseliny hyalurónovej a tak poskytuje hydratáciu na vyplnenie dermis. ( * Dermis je vrstva kože zložená zo spojivového tkaniva, ktorá chráni telo pred poškodením. Dermis obsahuje vlasové folikuly aj mazové a potné žľazy. Je pevne pripojená k jej vrchnej časti, k pokožke - epidermis)

 


 

Liečivé molekuly používané pri estetických procedúrach.

Mnohé ženy so skúsenosťami s estetickými procedúrami sú čoraz viac priťahované „kozmeceutikami“, teda kozmetickými produktmi s liečivými vlastnosťami farmaceutík, obsahujúcimi popredné molekuly s vedecky dokázanou účinnosťou. Výskum Institut Esthederm vybral tieto molekuly, často predpisované dermatológmi a estetickými doktormi, a zostavil na ich báze ucelenú produktovú líniu INTENSIVE.

 
Tajomstvo zdravia a krásy - COMPLEXE 5

COMPLEXE 5 Stimulačný extrakt s esenciálnymi olejmi.

Ako prvá fáza starostlivosti takmer všetkých vlasových rituálov, Complexe 5 očisťuje a pripravuje vlasovú pokožku aktiváciou mikrocirkulácie, vazodilatačný účinok. Týmto spôsobom optimalizuje účinnosť nasledujúcich ošetrení, pretože zvyšuje až 10x prienik aktívnych látok následnej starostlivosti do vlasovej pokožky. Samostatné použitie prináša silu a vitalitu vlasom.

 

 

 
3 kľúčové kroky každého rituálu - Rene Furterer Paris

1. PRÍPRAVA

Tajomstvom krásy a zdravia Reného Furterera sú koncentrované esenciálne oleje: Complexe 5

Tento ikonický produkt, regeneračné koncentrované sérum, pôsobí ako elixír stimulujúcich esenciálnych olejov, ktoré dokážu aktivovať mikrocirkuláciu krvi a pripravia tak vlasovú pokožku pre až 10x hlbšiu penetráciu aktívnych látok následnej starostlivosti.

Ide o základný úvodný bod pre väčšinu rituálov a vhodnú príležitosť pre relaxačnú masáž vlasovej pokožky.

 

 
Esenciálne oleje - Rene Furterer Paris

René Furterer vybral 14 esenciálnych olejov pre ich cielené terapeutické a aromatické kvality pre vlasy a vlasovú pokožku.

Vzácne a drahé esenciálne oleje tvoria pravú podstatu rastlín, a teda pôsobia ako naozaj koncentrovaná aktívna látka. Vďaka svojmu pôvodu sa veľmi rýchlo vstrebávajú do vlasovej pokožky, a preto pôsobia hlboko priamo na vlasovú cibuľku a jej okolie.

100 kg rastlín = niekoľko ml esenciálneho oleja

Esenciálne oleje sú lipofilné (afinitné voči tukom). Viažu sa teda na zlúčeniny mazu a prenikajú priamo do dermis, kde sa môžu vstrebať priamo do vlasových folikulov.

Antiseptický = proti všetkým patogénom (baktérie, huby, plesne atď.)

 
4 piliere značky - Rene Furterer Paris

EXPERTÍZA – validované lekárnikmi a medzinárodnými vlasovými štylistami

  • Vlasová starostlivosť – detailná znalosť vlasovej pokožky a vlasov
  • Botanika – „od kultivácie k extrakcii“ – pestovanie aj spracovávanie používaných rastlín je úplne v réžii Laboratórií Pierre Fabre
  • Farmaceutický vývoj – aplikácia náročných vedeckých štandardov svetoznámych Laboratórií Pierre Fabre na získavané aktívne prírodné látky
 
Životný príbeh - Rene Furterer Paris

Príbeh Reného Furterera má svoje korene v Provence, vo Francúzsku. Jeho babička ho vo veľmi mladom veku zoznámila so svetom rastlín a ich liečivými vlastnosťami, ktorým úplne prepadol.

V roku 1950 si jeho manželka otvára kadernícky salón v Paríži, meste módy, vďaka čomu René Furterer preniká do kaderníckeho sveta. Bolo to obdobie Marylin Monroe a všetky ženy chceli vyzerať ako ona. Ale aplikované kadernícke procedúry často spôsobili kompletné zničenie vlasov.

A tak v roku 1957 René Furterer vytvoril prvý rad produktov vlasovej starostlivosti.                          

 

Príbeh Reného Furterera má svoje korene v Provence, vo Francúzsku. Jeho babička ho vo veľmi mladom veku zoznámila so svetom rastlín a ich liečivými vlastnosťami, ktorým úplne prepadol. Znalosť aktívnych látok rastlín a ich vôní prebudila v tomto mladom vizionárovi okrem hlbokej viery v prírodu tiež základnú myšlienku: krása vlasov je inšpirovaná krásou rastlín.

 

Je určený pre všetkých našich registrovaných zákazníkov ako odmena za dôveru a vernosť.

Objednávky všetkých zákazníkov sa automaticky sčítavajú a po dosiahnutí stanovenej sumy za predchádzajúce nákupy kumulovane - zákazník dostáva zľavu pre každý nasledujúci nákup.

 

Darčekové poukážky

Vieme, že je príjemné obdarovať svojich priateľov, blízkych alebo známych. Na našom eshope beautychannel.sk si môžete zakúpiť darčekové poukážky v rôznych hodnotách, prípadne nám napísať, o akú darčekovú pouklážku máte záujem a my Vám poukážku radi obratom pripravíme :-)

 

 

Ku každej objednávke pribalíme dva alebo tri testery kozmetiky z rovnakej alebo príbuznej rady produktov, ktoré sú v objednávke. V objednávke napíšeme i krátky popis použitia priložených testerov. Napíšte nám do poznámky objednávky, o ktoré testery máte záujem a pokiaľ sú k dispozícii, pošleme ich v balíčku s objednávkou. Posielame vždy viac. Toto je naše motto. Kozmetiku zabalíme vždy elegantne a krásne. Vždy sa snažíme pridať maličkosť, ktorá poteší.

Kozmetiku expresne odosielame kuriérom Slovak Parcel Service v ten istý deň, pri objednávke do 11:00 hod. s doručením do rúk objednávateľa do 24 hodín. Ak by ste kozmetiku súrne potrebovali, po dohode vieme balíček priviezť aj osobne, do cca 50km od nášho kamenného obchodu v Piešťanoch. Objednávky po 11:00 hod expedujeme na druhý deň po objednaní, s doručením do rúk objednávateľa do 24 hodín. Objednávky poslané poštou posielame v ten istý deň pri objednávke do 13:00 hod.

 

Kozmetiku na eshope beautychannel.sk používame v našom kozmetickom salóne Inštitút krásy REGIA, hotel EDEN, Winterova 60, 92101 Piešťany, ktorý je jedným z oficiálnych kozmetických salónov Institut ESTHEDERM Slovensko.

Navštívte nás v Lekáreň REGIA, Nálepkova 4, 92101 Piešťany. Kozmetiku máme skladom a môžete si ju vyskúšať alebo sa spýtať na to, čo Vás o kozmetike zaujíma.  

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia