Kategórie
 
 
 
 
 

 

Ktorá slnečná starostlivosť proti pigmentovým škvrnám je pre vás vhodná? Vyberte si kultové opaľovacie krémy Photo Reverse alebo Photo Regul od Institut Esthederm. Prvý pleť ochráni a dôkladne zabráni tvorbe pigmentových škvŕn a druhý poskytne rovnomerné opálenie pre pleť s pigmentovými škvrnami.

Vyberte si opaľovací prípravok podľa problému, ktorý chcete riešiť:

 

  1. Pigmentové škvrny sú prirodzenou súčasťou mojej pleti. Chcem sa bezpečne a krásne opáliť bez vzniku ďalšej pigmentácie:

 

 

Aktualizované: 9.6.2021

Je nám ľúto, že Vám nemôžeme dodať obľúbený opaľovací krém ANTHELIOS SHAKA fluid SPF 50+, ktorý podľa dodávateľa už pravdepodobne nebude túto sezónu dostupný.

Radi Vám ponúkneme alternatívne produkty, ktoré sú veľmi kvalitné a svojim zložením sú podobné ku Shaka Fluid od LA Roche.

HELIOCARE opaľovací gél SPF 50 - Denná ochranna pred UVB a UVA žiarením v ľahkej gélovej konzistencii. Gél proti starnutiu pleti, spôsobeným slnečným žiarením. Pre intenzívne slnenie fototypu II až IV. Vysoko účinná fotoimunoprotekcia vo forme ľahkého gélu chráni pokožku pred UVB / UVA žiarením.

HELIOCARE 360 bezolejový gél SPF 50 - Každodenná gélová ochrana pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia, pred starnutím pleti, slnečnými alergiami a hyperpigmentáciami. Vhodný pre všetky typy pleti vrátane veľmi citlivej, normálnej až mastnej, či pokožke náchylnej k akné. Fototyp II až IV. ysoká širokospektrálna fotoimunoprotekcia s unikátnou bezolejovou, matnou textúrou. Jedná sa o kombináciu inovatívnych filtrov a Bioshield systému, poskytujúceho široké spektrum ochrany pred UVB,UVA,IR-A a viditeľným svetlom.

HELIOCARE 360 opaľovací krém SPF 50 - Každodenná krémová ochrana pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia, pred starnutím pleti, slnečnými alergiami a hyperpigmentáciami. Vhodný pre všetky typy pleti vrátane veľmi citlivej, normálnej a suchej pokožky. Fototyp II až IV. eľmi vysoká fotoimunoprotekcia s inovatívnou, ultra-ľahkou krémovou textúrou.

 

 

 

Aktualizované: 9.9.2020

Čo spôsobuje akné a škvrny u dospelých?

Aj keď je to frustrujúce, nie je nezvyčajné, že akné pretrváva do 30., 40., prípadne viac rokov, alebo sa dokonca po prvýkrát objaví až v dospelosti. Dermatológovia tomu hovoria „akné začínajúce v dospelosti“. Je to bežnejšie u žien ako u mužov. Tento proces sa vždy začína upchatými pórmi, ktoré môžu súvisieť s jedným alebo s viacerými nasledujúcimi faktormi:

 

Aktualizované: 9.9.2020

Máte pocit, že vrásky sú nevyhnutnou súčasťou starnutia? Pravdou je, že vrásky sú spôsobené kombináciou faktorov, z ktorých väčšinu máme vo vlastných rukách. Normálna zdravá pokožka je všeobecne dobre hydratovaná, má hladkú štruktúru, rovnomerný tón, neporušenú bariéru a dostatok kolagénu a elastínu - bielkovín, ktoré pomáhajú udržiavať a zostávať pevnou.

 

Aktualizované: 8.9.2020

Problémy so suchou pokožkou nastávajú vo chvíli, keď si nedokáže udržať dostatok vody, lipidov a olejov, ktoré ju udržiavajú zdravú. V dôsledku toho sa poškodí kožná bariéra a pokožka bude vyzerať a cítiť sa suchá, drsná, šupinatá a svrbivá.

 

Aktualizované: 8.9.2020

Máte suchú pokožku? Suchej pokožke chýba voda, prírodné oleje a môže mať i oslabenú povrchovú bariéru. Často cítite pnutie, svrbenie alebo nepríjemné štípanie, ktoré môže vyústiť až do prasknutia pokožky?

Nízke teploty, dlhé horúce sprchy a používanie nesprávnych produktov z rady starostlivosti o pleť môžu stav suchej pokožky ešte zhoršiť a zviditeľniť jemné vrásky.

 

Aktualizované: 8.5.2020

Obľúbený produkt Institut Esthederm Intensive Vitamine C sa k nám opäť vrátil, tentokrát ešte s vyššou účinnosťou na tmavé škvrny, nejednotný tón pleti a hyperpigmentácie a zároveň s  vynovenou textúrou.

 

Aktualizované: 4.5.2020

S príchodom prvých intenzívnejších slnečných lúčov k nám prichádza aj horúca novinka   starostlivosti a ochrany pleti pred slnečným žiarením. S nadchádzajúcim obdobím sa spája silnejšia slnečná intenzita a každá z nás túži po krásnom bronzovom opálení, bez alergií, spálenia a bez pigmentových škvŕn. Institut Esthederm Paris nám priniesol vhodné riešenie na tieto všetky problémy a prináša nám rozjasňujúcu slnečnú starostlivosť - tónovaný  krém Photo Reverse. Samotný Photo Reverse už netreba predstavovať a medzi milovníčkami Esthedermu, ktoré sa pasujú s pigmentovými škvrnami, je obľúbený či už na celoročné používanie alebo počas letných mesiacov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia