Kategórie
 
 
 
 
 

Prečítajte si, prosím.

Aktualizované 16.3.2020 9:35

 

Milé zákazníčky a zákazníci,

Staráme sa, aby ste naše krásne balíčky dostali v poriadku.

Vzhľadom na obmedzený režim práce obchodov a úradov, pred zadaním objednávky na našom eshope, prosíme skúste preveriť, či je možné balíček dodať na Vašu lokálnu pobočku Slovenskej pošty a pobočku Zásielkovne. Prosím overte si, či je pobočka otvorená, aby sa k Vám balíček v poriadku a načas dostal, pokiaľ si ako spôsob dopravy vyberiete Slovenskú poštu alebo Zásielkovňu.

My urobíme všetko preto, aby sme balíček odoslali bezpečne a v poriadku.

Balíčky odchádzajú len z prostredia lekárne, balíme ich v nadštandardných hygienických podmienkach a dodržujeme všetky nevyhnutné hygienické zásady. 

V prípade platby na dobierku pri výdaji tovaru je možné platiť len platobnou kartou. Platba v hotovosti je dočasne zrušená a nie je možné hotovosťou platiť. Platba dobierky platobnou kartou platí pre dopravu kuriérom, Slovenskou poštou a preferuje ju i Zásielkovňa.

Najvýhodnejšie je v pokladni eshopu využiť dva druhy bezpečných bezhotovostných platieb:

1/ Cez platobnú bránu Besteron

Ceníme si Vašu lojálnosť. Ako motiváciu ponúkame okamžitú zľavu 3% z objednávky pri použití tejto metódy

- Platba elektronickou kartou

- Platba cez bankové tlačítko

Výhodou platenia cez platobnú bránu je, že úspešná platba je zaznamená okamžite.

 

2/ Platbou na bankový účet eshopu - priamym prevodom na bankový účet

Sme vďační za dobrú zákazníčku / zákazníka. Pri použití tejto metódy, ako motiváciu, Vám emailom pošleme zľavový kupón na zľavu 3% z budúcej objednávky na Beautychannel.sk.

       

IBAN: SK5511000000002926900503  (Použite toto číslo bankového účtu pri platbe na bankový účet eshopu.)

V potvrdení objednávky Vám pošleme číslo bankového účtu, na ktorý môžete uhradiť Vašu objednávku. Úspešná platba je zaznamenaná obyčajne na druhý deň.

 

Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám príjemný nákup. Urobíme všetko pre to, aby ste boli spokojní aj napriek obmedzeným možnostiam dodania objednávky.

V prípade, že je Vám treba s niečím pomôcť, prosím kontaktujte nás na nasledovnej emailovej adrese alebo telefónnom čísle. Radi Vám pomôžeme alebo poradíme:

 

 

info@beautychannel.sk    

 

  

   0903 899866

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia