Kategórie
 
 
 
 
 

Chudnite s ELANCYLOM do plaviek

Jedinečná inovácia ELANCYL na rok 2019 prichádza s bezkonkurenčnou novinkou. Ani Vám sa nedarí schudnúť a dosiahnuť postavu vašich snov? Máme pre Vás riešenie.

Na problematické partie ako je brucho, boky, zadok alebo paže vyvinul Elancyl produkt Slim Design Minceur - Tenseur gél zoštíhlenie a spevnenie.

Ako dlhoročné štúdie preukázali práve kofeín, ktorý je jednou z účinných látok tohoto prípravku, stimuluje odburávanie tukov v organizme. Nielen že zlepšuje spaľovanie podkožného tuku, ale zároveň zlepšuje mikrocirkuláciu cievneho obehu a pósobí proti celulitíde.

Ďalšou zložkou je výťažok z brečtanu, ktorý je dlhodobo prísadou prípravkov Elancyl a má drenážny účinok. Zlepšuje pružnosť a pevnosť pokožky, pričom pôsobí na kvalitu kolagénu spomaľovaním glykovania vlákien, javom pochádzajúcim z vytvrdzovania tkanív. Extrakt z brečtanu podporuje elimináciu toxínov, ktorá sa zintenzívni ak prípravok aplikujeme na problematické partie masážnymi technikami uvedenými na obale.

Jablková šupka, ktorá je ďalšou ingredienciou obsahuje kyselinu ursolovú, ktorá výrazne pomáha v boji proti nadbytočným kilám tým, že zvyšuje podiel svalovej hmoty a urýchľuje proces spaľovania tukov. Vďaka týmto trom účinným látkam dochádza k okamžitému vypínaciemu efektu pokožky. Aplikujte na problematické partie podľa masážnej metódy Laboratórií Elancyl vyvinutej fyzioterapeutom.

Pre dokonalý výsledok skombinujte Slim Design gél pre zoštíhlenie a spevnenie s výživovým doplnkom Slim Design kapsule výživový doplnok. Výživový doplnok je tvorený z 96% prírodnými látkami. Pre zoštíhľujúci účinok obsahuje Ascophyllum, hnedú morskú riasu, ktorá prispieva ku kontrole telesnej hmotnosti a k chudnutiu tým, že ako súčasť zdravého stravovania obmedzuje vstrebávanie tukov.

Má výborný efekt aj na kožu, pretože zanecháva pokožku pružnú a jemnú. Produkt obsahuje aj guaranový extrakt, bohatý na kofeín, mikroživiny a minerálne soli, pomáha obnoviť tonus pleti. Taktiež stimuluje metabolizmus tukov a prispieva k zdravému tráveniu. Vitamín C, B2, B3 a B6 prispievajú k zníženiu miery vyčerpania a únavy a pôsobia na svalovy tonus.

Odporúčané denné dávkovanie sú dve tablety naraz s hlavným jedlom a trojmesačná kúra pre dokonalý efekt. Prvé viditeľné výsledky boli preukázané po prvom týždni používania.

Doprajte si úžasný pocit počas letných, teplých mesiacov a cíťte sa krásna vo svojom tele.

Do obchodu ELANCYL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia