Kategórie
 
 
 
 
 

HELIOCARE - vysoko účinná slnečná ochrana.

Heliocare je vysoko účinná slnečná kozmetika zabezpečujúca komplexnú vnútornú* i vonkajšiu** ochranu pleti pred slnečným žiarením. Produkty obsahujú účinnú technológiu Fernblock, ktorá bola vyvinutá skupinou popredných odborníkov z Harvard Medical School. Produkty Heliocare vychádzajú z prírodného extraktu Polypodium leucotomos, tropickej paprade z oblasti Strednej Ameriky. Klinické štúdie preukázali mimoriadne účinky Fernblocku obsahujúceho silnú kombináciu prírodných antioxidantov, vrátane kyseliny ferulovej, kávovej a chlorogénovej, ktoré pomáhajú znižovať vplyv škodlivých voľných radikálov na pokožku, brániť vzniku pigmentových škvŕn a riešiť poškodenie DNA.

Základné vlastnosti Heliocare opaľovacích produktov:

  • Ochraňujú DNA pleti: Chránia bunkovú DNA pred poškodením spôsobeným UV žiarením a DNA bunky obnovujú.
  • Budujú imunoprotekciu: Chránia Langerhansove bunky a zachovávajú ich funkčnosť.
  • Majú antioxidačné vlastnosti: Eliminujú a spomaľujú vplyv voľných radikálov, vytvorených UV žiarením.
  • Chránia pred fotostarnutím ( fotoaging): Minimalizujú vznik vrások a nežiadúcich pigmentových škvŕn.

Produkty Heliocare:

Heliocare Advanced: Vysoko účinná ochrana pokožky pred poškodením spôsobeným UVB a UVA žiarením. Je silným antioxidantom, zabraňuje tvorbe voľných radikálov v pokožke. Má imunoprotektívne funkcie: ochraňuje Langerhanovy bunky a zachováva ich funkčnosť.

Heliocare Color: Tónovaná fotoimunoprotekcia pre každodenné použitie, môže pomôcť proti tvorbe pigmentových škvŕn a ďalším viditeľným znakom starnutia vplyvom slnečného žiarenia (photoaging). Vytvára základ a poskytne prirodzené krytie, pre zdravo vyzerajúcu a žiarivú pleť.

Heliocare 360°: Veľmi vysoká fotoimunoprotekcia, poskytujúca široké spektrum ochrany pred UVB, UVA, IR-A a viditeľným svetlom. Minimalizuje vznik hyperpigmentácie, spomaľuje proces starnutia pleti a redukuje prejavy slnečnej alergie.

Heliocare Oral: Kapsuly bohaté na antioxidanty pre perorálne podanie pre maximálnu podporu výživy pleti pri pobyte na slnku. Obsahujú prírodné antioxidanty, ktoré neutralizujú voľné radikály, ktoré vznikajú ako výsledok vnútorných metabolických procesov v pokožke a vonkajších vplyvov.

 

*Vonkajšia ochrana pleti produktami Heliocare: Opaľovací krém, Gél, Gél Krém, Sprej, Make-Up, Ultra Gél SPF 50+

Prípravky pre vonkajšie topické použitie zabezpečujú maximálnu ochranu vďaka kombinácii vysoko účinných chemických a minerálnych filtrov spolu s unikátnym patentom Fernblock. Maximálne tak chránia pokožku pred škodlivými vplyvmi UV žiarenia nielen na povrchu, ale aj hlboko v koži. Produkty Heliocare tak ochránia pokožku pred UV žiarením, ale zároveň neupchávajú póry, čím zabraňujú vzniku zápalových vyrážok a tvorbe akné. Produkty sú odolné voči vode a potu, neobsahujú parabény, sú hypoalergénne a nekomedogénne. Sú vhodné pre všetky typy pleti.

**Vnútorná ochrana pleti produktami Heliocare: Kapsuly

Kapsuly pre perorálne podanie minimalizujú pôsobenie škodlivých voľných radikálov na kožu. Maximálnu ochranu zabezpečujú vďaka svojej unikátnej technológii Fernblock. Kapsuly sú bohaté na antioxidanty a vitamíny. Ich užívaním môžete predchádzať slnečnej intolerancii známej ako slnečná alergia. Sú vhodné pre všetkých, najmä pre tých, ktorí trpia kožnými ochoreniami (hyperpigmentácia, vitiligo, fotodermatózy a iné...)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia