Kategórie
 
 
 
 
 

Príbeh firmy SNOPEK Biokosmetika

SNOPEK Biokosmetika je unikátna česká 100% prírodná kozmetika v bio kvalite. RAW kozmetika čistá ako príroda sama. Jej zakladateľkou je Andrea Snopková, ktorá spolu so sestrou a otcom tvorí dušu firmy:

" Volám sa Andrea Snopková a moje vlastné dlhoročné problémy s pleťou ma priviedli k záujmu o prírodnú kozmetiku. Na začiatku som si pripravovala vlastné krémy a prípravky pre starostlivosť o pleť a tieto prírodné zmesi som potom testovala sama na sebe. Po určitej dobe som prišla na to, čo mojej pleti najviac vyhovuje a čo jej najviac pomáha. Výsledok sa dostavil a moja pleť sa mnohonásobne zlepšila. Postupne sa tiež pridávalo viac a viac ľudí z môjho okolia, aby som aj im namiešala krém na pleť alebo telo. Zlom nastal, keď sa sestre Alex malo narodiť prvé bábätko. Dlho sme diskutovali o tom, čo je vhodné na jemnú detskú pokožku. Vtedy sa zrodila prvá myšlienka založenia vlastnej kozmetickej značky. Mala som veľa skúsenosti, a navyše som sa už dávno do miešanie krémov jednoducho zamilovala, a tak sa v podhorí Jeseníkov zrodila naša malá rodinná spoločnosť a značka Snopek Biokosmetika.

 

 

Naša rodinná firma Snopek Biokosmetika sa zameriava na výrobu prírodnej biokozmetiky. Všetky naše produkty vyrábame v podhorí Jeseníkov z rastlinných olejov a masiel lisovaných za studena, ktoré pri výrobe len veľmi šetrne a pri nízkych teplotách spracovávame tak, aby si zachovali svoje unikátne vlastnosti, prospešné esenciálne mastné kyseliny a všetky vitamíny a antioxidanty, ktoré pôvodný semienka a plody obsahujú. Dbáme na starostlivý výber surovín a dodávateľov, aby sme mohli garantovať najvyššiu kvalitu našich produktov v 100% prírodné a bio kvalite. Všetky naše výrobky sú 100% vegetariánske, a viac ako 90% z nich dokonca vyrábame len z vegánskych surovín.

Používame iba suroviny z obnoviteľných zdrojov a nikdy nepoužívame ingrediencie z rastlín, ktoré patria medzi ohrozené druhy. Chránime lesy, preto nepoužívame zbytočné papierové krabičky, ale recyklovateľné obaly. Chránime tiež nevinné zvieratá, pretože žiadny z našich výrobkov, ani žiadna použitá surovina, neboli testované na zvieratách.

Sme zásadoví, pre nás ECO, BIO, RAW, PURE, NATURAL nie sú len módnou vlnou, ale štýlom života. A ten sa aj od počiatku vtláča do tváre našej rodinnej firmy Snopek Biokozmetika. S takýmto prístupom k životu, aj k sebe samým, sa stretávame i u našich zákazníkov, o ktorých sa staráme s láskou, reagujeme na ich pripomienky a ich skúsenosti sú pre nás cenným podkladom pre inovácie našich výrobkov. "

Produkty SNOPEK Biokosmetika si môžete kúpiť tu>>>

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia