Kategórie
 
 
 
 
 

Rýchly sprievodca kozmetikou ESTHEDERM

Článok si môžete stiahnuť ako ebook tu>>>


 

Tu nájdete krátku informáciu o všetkých produktových radách kozmetiky Institut Esthederm. Prosím skrolujte dolu a vyhľadajte popis pleti alebo problém, ktorý potrebujete riešiť.

Čo je to kozmetika Esthederm?

Úlohou starostlivosti Institut ESTHEDERM je prevychovať pleť, čiže naučiť ju správne fungovať. Aby mohla pleť správne fungovať, potrebuje dostatok energie. Energiu jej dodáva patentová ,,bunková voda’’ (,, Cellular Water ’’), ktorá sa nachádza v každom produkte Institut Esthederm. Je to voda, ktorá je svojim zložením identická s vodou kožných buniek. Na pleť pôsobí ako ,,živá’’ voda. Pokožka má vďaka nej energiu na to, aby si mohla "spomenúť" na správnu funkciu a začať správne pracovať.

Vo všetkých produktoch sa nachádza niekoľko inovatívnych patentov, pracujúcich v harmónii s pokožkou, spolu s patentom ,,Time Control System’’, ktorý zabezpečuje ochranu mladosti pleti.

STAROSTLIVOSŤ O TVÁR

KAŽDODENNÉ ČISTENIE A ODLÍČENIE PLETI

Dôkladné odlíčenie a vyčistenie pleti je prvým základným krokom na ceste k dlhodobo krásnej pleti. Čistiaca rada OSMO CELLULAR CARE pracuje v harmónií s prirodzeným ekosystémom pokožky. Z pleti eliminuje škodlivú flóru, ale zároveň podporuje flóru, ktorá pleti prospieva. Pokožku tak učí, ako si udržať rovnováhu a chrániť tak pred nepriaznivými vplyvmi z okolia.

 

ZÁKLADNÁ PREVÝCHOVNÁ STAROSTLIVOSŤ

Exkluzívne prípravky, ktoré obnovujú rovnováhu dehydratovanej, citlivej, mastnej alebo suchej pokožky a navracajú jej mladistvý vzhľad.

ENERGIA PRE PLEŤ- CELLULAR WATER— Starostlivosť Institut Esthederm CELLULAR WATER využíva patent bunková voda, ktorá je identická s vodou kožných buniek. Na bunky pôsobí ako oživujúca voda a zásobuje ich energiou. Je univerzálnou revitalizáciou a hydratáciou každej bunky v kréme s hodvábnou textúrou. Pleť rozžiari, dodá jej jas a nabije energiou.

PREMENA DEHYDRATOVANEJ PLETI NA NORMÁLNU - HYDRA SYSTEM - prevýchova pleti pomocou HYDRA SYSTEMU zaručí plne hydratovanú pokožku. Pleť sa zároveň učí sama efektívne získavať a udržiavať vodu. Hĺbková a dlhotrvajúca hydratácia v komfortnom kréme bez pocitu premastnenia.

PREMENA CITLIVEJ PLETI NA NORMÁLNU - SENSI SYSTEM - prevychováva pleť tak, aby vedela fungovať správne. Postupne zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť pleti a toleranciu tak, že sa pleť mení z citlivej na normálnu. Zabezpečuje okamžité upokojenie citlivej a podraženej pokožky.

PREMENA MASTNEJ PLETI NA NORMÁLNU - PURE SYSTEM - starostlivosť PURE SYSTEM prevychováva pleť tak, aby vedela fungovať normálne a dokázala si sama správne regulovať množstvo kožného mazu. Zaručuje dlhodobú detoxikáciu a stiahnutie pórov, zlepšuje štruktúru pleti.

VÝŽIVA PLETI - NUTRI SYSTEM - vďaka vysokej koncentrácie včelej materskej kašičky dodáva pleti intenzívnu výživu, aby mohla správne fungovať. V hodný je pre oslabenú a suchú pleť, pri zmenách sezón, pri diétach alebo pri náročnom životnom štýle, ktorý má nepriaznivý vplyv na pokožku. Vďaka unikátnemu zloženiu vyživí oslabenú pleť a podporí jej vlastný obranný systém.

 

INTENZÍVNA STAROSTLIVOSŤ

Intenzívna starostlivosť je určená pre pokožku, ktorá potrebuje intenzívny zásah: pre extrémne dehydratovanú pleť, pre pleť vystavenú nadmernému stresu, pre mdlú pleť s nežiadúcou pigmentáciou, pre mastnú pleť s hrubou nerovnomernou textúrou, pre citlivú pleť s rozšírenými žilkami.

DEHYDRATOVANÁ PLEŤ- INTENSIVE HYALURONIC- dokonalé zloženie intenzívnej hydratačnej starostlivosti je dané optimálnou kombináciou viacerých foriem kyseliny hyalurónovej s rôznymi molekulovými hmotnosťami. Kyselina hyalurónová je  nevyhnutná pre stimuláciu tvorby vlastnej kyseliny hyalurónovej v pokožke, pre tvorbu kolagénu, pre skutočnú ,,biometrickú výplň´´. Vrásky spôsobené dehydratáciou sa pomocou kyseliny hyalurónovej redukujú, pokožka je vyplnená, hladšia a pôsobí mladšie.

UNAVENÁ A STRESOVANÁ PLEŤ- INTENSIVE SPIRULINE- terapia proti stresu, ktorá je vhodná na mdlú pokožku bez ,,života,, bez jasu. Zakrýva viditeľné známky únavy a pomocou riasy spirulliny, ktorá obsahuje viac ako 22O výživných látok, pleť rozžiari, pleť spevní, vyhladí a vyživí.

PIGMENTOVÉ ŠKVRNY, NEROVNOMERNÝ ODTIEŇ PLETI - INTENSIVE VITAMINE C -starostlivosť, ktorá minimalizuje už vytvorené tmavé škvrny, spevňuje pleť a obnovuje jej žiarivý vzhľad. Unikátna forma vitamínu C chráni pred voľnými radikálmi, pokožku spevňuje, podporuje v koži tvorbu kolagénu a reguluje mechanizmy pigmentácie.

AKNÓZNA PLEŤ - INTENSIVE PROPOLIS – intenzívna rada proti akné a škvrnám, ktorá pomocou prírodného antibiotika propolisu, pôsobí protizápalovo, pleť nádherne čistí,  a redukuje aj tvorbu mazu.

HLBOKÉ VRÁSKY, NEROVNOMERNÝ RELIÉF - INTENSIVE RETINOL- Intenzívna starostlivosť proti hlbokým vráskam a fotostarnutiu. Retinol ako hlavná ingrediencia, pôsobí proti vráskam vyhladzuje nerovnomerný reliéf pokožky, tonizuje ju, obnovuje žiarivosť a zmenšuje rozšírené póry.

MDLÁ POKOŽKA S ROZŠÍRENÝMI PÓRMI - INTENSIVE AHA PEEL – koncentrovaná starostlivosť pre pokožku s nepravidelným mikroreliéfom, pre mdlú pokožku a pokožku s rozšírenými pórmi. Perfektná kombinácia najúčinnejších AHA a BHA pre efekt ,,novej kože´´, ako chemický peeling, pomáha odstraňovať odumreté bunky a tým podnecuje tvorbu nových. Vyhladzuje mikroreliéf a menej viditeľné škvrny, sťahuje póry.

INTENSIVE VITAMINE E2- terapia oxidačného stresu a kožnej hyperreaktivity. Odporúča sa pri upokojenie enviromentálne podmieneného stresu pokožky (UV žiarenie, fajčenie, znečistenie stres, vonkajšie faktory zodpovedné za predčasné starnutie...). Kožu okamžite upokojuje. Pokožka je lepšie chránená a môže tak účinnejšie bojovať proti stresu spôsobujúcemu jej hypersenzitívne reakcie.

 

OMLADENIE PLETI

PREVENCIA STARNUTIA 25RADIANCE- starostlivosť Radiance pôsobí v základoch pleti, kde ochraňuje kolagén a elastín pred poškodením a podporuje ich tvorbu, bojuje proti známkam únavy, či prvým vráskam, pleť rozžiari.

KOREKCIA STARNUTIA 30ACTIVE REPAIR- unikátna starostlivosť učí pleť rovnako fungovať ako v mladosti a obnovuje jej základy, aby bola pevná a plná ako na povrchu, tak aj hĺbke pokožky. Pôsobí proti vráskam a obnovuje žiarivosť. Pleť okysličuje, detoxikuje a vyhladzuje. Intenzívne regeneruje unavenú pokožku .

LIFTING A KOREKCIA STARNUTIA 35 LIFT & REPAIR - liftingová starostlivosť,  obnovuje vekom oslabené procesy, ktoré sú zodpovedné za plnosť, pevnosť a hladkosť hlboko v základných vrstvách pleti. Slúži ako profesionálny lifting, ktorý prináša okamžité a viditeľné výsledky na kontúrach tváre.

ÚPLNÉ OBNOVENIE PLETI PO HORMONÁLNYCH ZMENÁCH - CYCLO SYSTEM - Cyclo je špeciálna starostlivosť, vyvinutá pre potreby pleti žien po hormonálnych zmenách. Pomáha v pleti kompenzovať úbytok hormónov, komplexne a hĺbkovo obnovuje procesy mladosti pleti. Minimalizuje príznaky starnutia, kontúry tváre sú plnšie, pevnejšie, vypnutejšie a vyhladené. Pokožka sa regeneruje a obnovuje rovnováhu pokožky po hormonálnych zmenách.

ODSTRÁNENIE PIGMENTOVÝCH ŠKVŔN A ROZJASNENIE - ESTHE WHITE - eliminácia existujúcich pigmentových škvŕn, zjednocuje tón pleti a prevychováva pokožku k tomu, aby fungovala normálne a nevytvárala nové pigmentové škvrny. Používaním tejto starostlivosti sa pleť zjednotí, škvrny sú svetlejšie, menšie, postupne miznú a zároveň už nové nevznikajú.

 

STAROSTLIVOSŤ O TELO

Program starostlivosti o telo na mieru od Institut Esthederm. Pozná riešenie každej starostlivosti o telo súvisiacej s krásou. Starostlivosť, ktorá vás každý deň rozmazná a hlavne naplní vaše potreby: pre hladšiu, pevnejšiu, rozžiarenejšiu pokožku a ladné kontúry v každom veku.

EXFOLIÁCIA - aby bola pokožka dlhodobo krásna a žiarivá je potrebné z jej povrchu pravidelne odstraňovať odumreté bunky pomocou peelingu. Takto pripravená pokožka je potom pripravená prijať ďalšiu starostlivosť .

HYDRATÁCIA - treba si uvedomiť, že telo podlieha dehydratácií ešte viac ako tvár, preto uhaste smäd vašej pokožky, doprajte jej hydratáciu a predovšetkým, naučte ju pracovať s vodou optimálne. Dostatočná hydratácia je totiž základom pre dlhodobo mladistvú pokožku.

SPEVNENIE - rovnako ako tvár, aj telo podlieha vplyvom času: pokožka ochabuje, stráca svoju pevnosť a pružnosť. Prípravky pre spevnenie tela každodenne obnovujú samoregeneračnú schopnosť kože a hustotu jej podporných tkanív, vyživujú ju a prinášajú dlhotrvajúce výsledky.

ZOŠTÍHLENIE - postava na mieru? So zoštíhľujúcim programom Institut Esthederm je to možné. Táto starostlivosť urýchľuje metabolizmus tukov a zároveň napomáha ich odbúravaniu, pôsobí drenážne  a pokožku spevňuje, čím umožňuje dlhodobé zoštíhlenie.

 

OPAĽOVANIE

Produkty Institut Esthederm učia aj tú najcitlivejšiu pleť adaptovať sa na slnko tak, aby sa sama dokázala chrániť. Obsah slnečných filtrov zabezpečuje vonkajšiu ochranu pokožky pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia (ultrafialového: UVA + UVB, ultračerveného aj viditeľného). Obsah patentovaných aktívnych látok zas podporuje vnútorné prirodzené procesy v pokožke, ktoré ju adaptujú na slnko, využívajú jeho pozitívne účinky a chránia ju pred negatívnymi vplyvmi.

Príprava na pobyt na slnku - BRONZE IMPULSE - štartuje v pokožke tvorbu hnedého farbiva a stimuluje tak rovnomerné opálenie. Pleť sa rýchlejšie a zdravšie opáli a zároveň sa sama prirodzene ochraňuje pred spálením a trvalým poškodením.

Bezpečné a krásne opálenie- ADAPTASUN, ADAPTASUN SENSITIVE- Starostlivosť Adaptasun napomáha podporiť vlastné procesy pokožky, aby sa správne adaptovala na slnko a tak sa rýchlejšie, intenzívnejšie a pritom bezpečne a zdravo opálila. Aj pokožka, ktorá je citlivá a často sa spáli, sa môže do zlatista a zdravo opáliť, dokonca aj pri extrémnom slnečnom žiarení. Naučíme ju to so starostlivosťou Adaptasun Sensitive.

Krásne opálenie tváre bez vrások - BRONZE REPAIR - chráni pokožku, podporuje prirodzený proces opálenia, zabraňuje starnutiu pokožky ( vzniku vrások, strate pevnosti, atď. ), koriguje existujúce známky starnutia, obsahuje patent, ktorý stimuluje tvorbu kolagénu v pokožke.

Krém pre intenzívnejšie opálenie - SUN SUBLIMATION - ultra-výživná starostlivosť pre pokožku, ktorá je opálená, pre ešte intenzívnejšie a pritom zdravé a bezpečné opálenie. Vďaka svojej textúre a zloženiu zároveň, zabraňuje dehydratácii a vyživuje pokožku.

Opaľovanie s pigmentovými škvrnami - PHOTO REGUL- aj pleť s pigmentovými škvrnami sa môže rovnomerne do zlatista opáliť a zároveň regulovať pigmentové škvrny. Blokuje opálenie v miestach s pigmentovými škvrnami a optimalizuje opálenie na ostatných miestach pokožky.

Pobyt na slnku bez vzniku pigmentových škvŕn - PHOTO REVERSE - je prvá slnečná starostlivosť, ktorá zosvetľuje pigmentové škvrny aj pri pobyte na slnku. Odstraňuje pigmentové škvrny a zároveň, pleť dokonale chráni pred slnečnými lúčmi a negatívnymi účinkami slnečného žiarenia.

Pobyt na slnku bez rizika vzniku alergií - INTOLÉRANCES SOLAIRES - prevychováva citlivú pleť k tomu, aby dokázala na slnku reagovať normálne. Pleť sa postupne adaptuje na slnko a alergie miznú.

Vysoká ochrana pred slnkom - NO SUN - starostlivosť s ultra- vysokou slnečnou ochranou zahŕňajúca minerálne filtre. Zaručuje dokonalú ochranu pokožky pri akejkoľvek slnečnej intenzite, pokožka sa neopáli.         

Sprchový gél po opaľovaní - GELÉE DE DOUCHE - unikátny gél, ktorý je ako stvorený pri pobyte na slnku, pri vode. Odstraňuje zvyšky opaľovacieho krému, soľ aj chlór a zachováva prirodzenú flóru pokožky.

Predĺženie opálenia - REPAIR APRÉS- SOLEIL- dokonale pleť hydratuje, upokojuje, predlžuje  opálenie a súčasne redukuje vznik vrások. Pokožka ju ľahko absorbuje a zostáva jemná a zamatová.

Samoopaľovacie produkty - REFLETSS DE SOLEIL- starostlivosť pre prirodzené opálenie kedykoľvek počas roka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia