Kategórie
 
 
 
 
 

12 dôvodov prečo my

12 dôvodov prečo my

To najcennejšie, čo máme ste vy, naše milé zákazníčky a milí zákazníci. Vďaka vám sme sa mnohému naučili a vďaka vám sa môžeme zdokonaľovať a prinášať vám radosť, spokojnosť a sebavedomie. Tu sú naše silné stránky. Spísali sme dvanásť dôvodov, prečo nakupovať v našom e-shope: 

 

 

 

1. DERMO PORADŇA.

Ak sa neviete rozhodnúť, alebo neviete, aký krém je vhodný pre váš typ pleti, alebo nechcete nakupovať zbytočne a hľadáte správne riešenie pre vašu pleť, vlasovú pokožku alebo telo, neváhajte nás kontaktovať denne od pondelka do piatku, od 8:00-18:00, na tel. č. +421 903 899 866 alebo nám napíšte do chatu. Radi Vám zodpovieme na všetky otázky týkajúce sa kozmetických prípravkov a spoločne nájdeme vhodné riešenie s viditeľnými výsledkami pre vašu spokojnosť.

2. TOVAR DORUČÍME DO 24 HOD. OD ZADANIA OBJEDNÁVKY.

Ak zakúpite u nás dostupný tovar (tovar, ktorý máme momentálne na sklade) do 12:00 a zvolíte si dodanie kuriérom, tovar Vám bude doručený v najbližší pracovný deň. 

3. DORUČENIE ZDARMA OD 20 EUR.

Balíčky s objednanou kozmetikou doručíme zadarmo kuriérom, poštou alebo na pobočku Zásielkovne zadarmo pre všetky objednávky v hodnote už od 20 Eur. 

4. POSIELAME TIE NAJKRAJŠIE BALÍČKY S PREKVAPENÍM.

Posielame balíčky ako darčeky. Dbáme o to aby naše balíčky vždy vyzerali krásne a boli doručené k vám v poriadku. Preto každý jeden balíček posielame bezpečne a krásne zabalený v ozdobnom balení a veríme, že Vám urobí veľkú radosť.

5. K BALÍČKU ZASIELAME VZORKY ZDARMA NA VYSKÚŠANIE.

Do každého balíčka pribaľujeme vzorky rovnakej alebo príbuznej produktovej rady ako váš zakúpený produkt. V prípade, žeby ste chceli vyskúšať nejaké konkrétne produkty, napíšte nám do poznámky objednávky o aké vzorky kozmetiky máte záujem. Ak sú tieto vzorky dostupné, radi Vám ich zašleme.

6. VYTVORÍME OBJEDNÁVKU ZA VÁS.

Ak z nejaké dôvodu nemôžete vytvoriť objednávku, nechcete strácať čas písaním objednávky, nemáte svoj vlastný email, alebo nemáte momentálne dostupný internet, vieme objednávku vytvoriť za Vás. Stačí nám zavolať na tel.č. +421 903 899 866 a radi spravíme objednávku za vás.

7. NEUSTÁLE AKCIE A ZĽAVNENÉ PRODUKTY.

U nás nájdete množstvo akcií, ktoré sa snažíme prispôsobiť k potrebám pleti v danom ročnom období. V letných mesiacoch ponúkame akciové balenia na opaľovacie produkty a v zimnom období darčekové balenia, ktoré pod Vianočným stromčekom potešia každú milovníčku, či milovníka krásy. Ak chcete vždy ako prvá alebo prvý vedieť o našich novinkách, akciách a zľavách, stačí pri registrácii kliknúť na políčko s ponukou noviniek ( newsletter) a automaticky Vás budeme o týchto radostiach informovať.  

8. MOŽNOSŤ NAPÍSAŤ A PREČÍTAŤ SI RECENZIU/ HODNOTENIE.

Už dávnejšie sme dali život internetovej stránke recenziekozmetiky.sk, ktorá slúži na písanie a čítanie recenzií k daným produktom. Máte s nejakým prípravkom dobrú skúsenosť? Máte otázku na klietku, ktorá produkt, o ktorý máte vy záujem, už zakúpila? Premýšľate o nejakom prípravku ale nie ste zatiaľ 100% presvedčená? Neváhajte a pozrite si stránku, pridajte recenziu, diskutujte a pomôžte nám rozbehnúť ďalšiu sesterskú stránku BEAUTYCHANNEL-u... Buďte medzi prvými, ktorá napíše krásnu recenziu.

9. KAŽDÚ POZITÍVNU RECENZIU ODMENÍME.

Každú pozitívnu recenziu či už na Heureka.sk pod našim logom, na vyhľadávači Google pod hlaviškou Beautychannel.sk alebo na receziekozmetiky.sk, odmeníme zľavovým kupónom, ktorý môžete využiť pri najbližšom nákupe.

10. OSOBNÉ KONZULTÁCIE.

Môžete nás aj navštíviť a dohodnúť si osobnú kozmultáciu! V prípade, že pochádzate z okolia Piešťan - alebo vlastne z ľubovoľného kúta Slovenska alebo Česka - a neviete sa rozhodnúť, alebo neviete aký produkt značky INSTITUT ESTHEDERM PARIS alebo inej značky kozmetiky je vhodný pre vašu pleť, ponúkame vám možnosť osobnej diagnostiky a konzultácie v našom kozmetickom salóne INŠTITÚT KRÁSY REGIA.

11. VÝBER ZO ŠIROKÉHO SORTINENTU.

Keď sme spúšťali náš eShop, v ponuke sme mali 3 značky kozmetík a za rok sme rozšírili sortiment o celých 12 produktových značiek a sľubujeme, že v tomto tempe nepoľavíme. Neustále Vám budeme prinášať zaujímavé a hlavne overené a spoľahlivé novinky, aby ste stále mali z čoho vyberať.

12. OCENENIA BEAUTYCHANNEL.

Za necelý rok a pol práce sme získali ocenenie od Heureka.sk a to FIRMA OVERENÁ ZÁKAZNÍKMI, vďaka 100% odporúčaniu našich zákazníkov. Za roka 2019 sme získali ocenenie DÔVERYHODNÁ FIRMA, vďaka pozitívnym recenziám a hodnoteniam, za ktoré ďakujeme našim drahým zákazníčkam a zákazníkom. 

Veríme, že nákup v našom e-shope vám robí radosť a sme šťastní, že môžeme byť súčasťou vašej dennej starostlivosti či už o pleť, vlasy alebo telo. 

Ďakujeme, že ste s nami ❤️
Váš BEAUTYCHANNEL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia