Kategórie
 
 
 
 
 

Kozmetika INSTITUT ESTHEDERM

Inšpirovaná profesionálnou estetikou, samotným životom a slnečným svetlom, Institut ESTHEDERM je unikátnou značkou. Značkou, ktorá nie je zameraná na hlasné reklamy - ale na skúsenosť žien, ktoré hľadajú starostlivosť o pleť, ktorá rešpektuje prirodzenú štruktúru pokožky a jej schopnosť prijímať a udržať svetlo. Na skúsenosť, ktorá hovorí o tom, že vždy v tomto hľadaní mali pomocnú ruku - unikátne skúsenosti a vedomosti, ktoré zmenili osud ich pokožky a nakoniec odhalili jej krásu. Pleť má silu zostať mladou dlhšie.

Pokožka pozostáva z tisícou buniek, ktoré ju vytvárajú a chránia. Každá z týchto buniek nesie v sebe schopnosti zdedené v priebehu tisícročí - schopnosť prijímať a spracovať najjemnejšie zdroje svetla a vody, prispôsobiť sa životnému prostrediu. Ale každá z nich musí taktiež riešiť starnutie, vonkajšie stresové vplyvy a životný štýl. Aby bolo možné ochrániť pôvodnú krásu pokožky, ESTHEDERM pre ňu vyvinul vodu, ktorá viaže slnečné svetlo. So štruktúrou, šetrnou voči pokožke, ktorá rešpektuje celistvosť pokožky, poskytujúc jej stálu ochranu proti starnutiu, optimalizuje jej bunkový metabolizmus a posilňuje jej schopnosť prispôsobiť sa a zlepšiť odolnosť voči environmentálnym faktorom. Formulácia vody ESTHEDERM je jedinečná.  Patentovaná a inšpirovaná bunkovou vodou v pokožke, Cellular Water optimalizuje energiu buniek, pomáha chrániť ich mladosť a zvyšuje účinnosť všetkých ESTHEDERM produktov. ESTHEDERM vo svojich produktoch ponúka pre pokožku najjemnešie svetlo na svete.

Aby bolo pokožke dané to najlepšie zo slnka, patentovaná technológia Global Cellular Protection ju chráni pred vonkajšími stresovými faktormi a posilňuje jej schopnosť chrániť sa. Koža je profesiou INSTITUT ESTHEDERMDlhoročné skúsenosti v oblasti profesionálnej estetiky predurčujú ESTHEDERM ku každodennej starostlivosti o pleť. ESTHEDERM učí pokožku každý deň, aby sa adaptovala na okolité prostredie a odolala skúške času. Tento unikátny prístup pomáha pokožke obnovovať sa deň po dni a dáva je čas byť dlhšie krásnou.

Do obchodu tu ˃˃˃

viac o kozmetike Institut ESTHEDERM sa dozviete tu˃˃˃

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia