Kategórie
 
 
 
 
 

Životný príbeh - Rene Furterer Paris

Životný príbeh - Rene Furterer Paris

Príbeh Reného Furterera má svoje korene v Provence, vo Francúzsku. Jeho babička ho vo veľmi mladom veku zoznámila so svetom rastlín a ich liečivými vlastnosťami, ktorým úplne prepadol.

V roku 1950 si jeho manželka otvára kadernícky salón v Paríži, meste módy, vďaka čomu René Furterer preniká do kaderníckeho sveta. Bolo to obdobie Marylin Monroe a všetky ženy chceli vyzerať ako ona. Ale aplikované kadernícke procedúry často spôsobili kompletné zničenie vlasov.

A tak v roku 1957 René Furterer vytvoril prvý rad produktov vlasovej starostlivosti.                          

V roku 1978 sa René Furterer zoznámil s Pierrom Fabreom. Obaja títo muži zdieľali nadšenie pre botaniku, spojili svoje sily, aby vytvorili stále sa rozvíjajúcu inovatívnu starostlivosť v službách krásnych a zdravých vlasov. Farmaceutický prínos Pierre Fabre Laboratórií významne pomohol k dokončeniu skúseností a znalostí tvoriacich značku René Furterer.

V roku 1982 bol založený v samom srdci Paríža Inštitút Reného Furterera – vlasové kúpele pre starostlivosť o zdravie a krásu vlasov. Každý klient na začiatku svojej návštevy absolvuje diagnostické vyšetrenie prístrojom Capilliscope, ktorý definuje rituál starostlivosti na mieru. Všetky masáže, kúry a styling sú vykonávané s maximálnym rešpektom k metódam značky.

                            

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia